Популярният синоптик и журналист от Нова телевизия Николай Василковски се сдоби

...
Популярният синоптик и журналист от Нова телевизия Николай Василковски се сдоби
Коментари Харесай

Тв водещ подкара мощен звяр

Популярният синоптик и публицист от Нова телевизия Николай Василковски се снабди с мощен звяр в гаража. Той е броил към 70 000 лв. за новия си джип, с който обикаля основно планински направления, написа " Галерия “.

" Това лято имах шанса да си взема по-високо пристъпен автомобил. Станах може би прохождащ фен на офроуд карането “, разяснява носителят на голям брой награди, измежду които премия за цялостна работа в региона на опазването на околната среда.

Въпреки че за всекиго е ясно, че Николай кара там, където не е в несъгласие със закона, мнозина повдигнаха въпроса – дали е по този начин? Причина за подозренията им са по-дивите места, които обикаля — като да вземем за пример, последно покорения връх Мальовица, висок цели 2 729 м.

През миналите три месеца синоптикът е минал над 10 000 километра.

Колата е в черен цвят, с четири порти и бургаска регистрация. Все още няма тунинг, само че подобренията евентуално ще дойдат, когато журналистът наистина наблегне на офроуда.

Овен за развлечение, Николай употребява новото си возило и при потребност. Той бе един от доброволците в Карловско.  " Няма по какъв начин човек да не се трогне от това, което се вижда в репортажите и обществените мрежи. Ще има работа и за хората, и за доброволците дълго време.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР